Allaktivitetshus i Kvicksund

Stöd Kvicksunds Sportklubbs utveckling av Idrottsplatsen till en ”Multianläggning med allaktivitetshus” med verksamhet året runt för Kvicksunds barn, ungdomar och vuxna.

Vi i Kvicksunds Sportklubb arbetar för att motverka utanförskap och elittänkande. Alla aktiva utvecklas i sin egen takt och deltar efter egen förmåga; ”Med kamratskap som grund bygger vi Kvicksund”. Detta är grunden för alla aktiviteter som sker i klubbens regi och för styrelsens beslut att vi skall söka stöd för en helt ny satsning i Kvicksund, en "Multianläggning med allaktivitetshus".

Ett allaktivitetshus kan exempelvis innehålla en ny sporthall för skolan, träningsanläggning för fotboll och innebandy, ishall, gymnastikanläggning, tennis-, padel-, bordtennishall, men även t.ex. golfsimulator, boulebanor, konsthall, fritidsgård, e-sport, café m.m.

Vi har stora ytor på klubbens markfastighet som kan användas till mycket mer än fotboll. Vår ambition är och har alltid varit att erbjuda boende i Kvicksund med omnejd bra fritidsaktiviteter på orten. Vi samarbetar idag med Tegelvikens skola för att skapa goda förutsättningar för barn- och ungdomsutveckling genom verksamhet för alla åldrar. Vi har även haft dialog med större markägare för att undersöka deras framtidsplaner utifrån ett ökat bostadsbyggande i Kvicksund. Fler bostäder I Kvicksund kommer troligtvis vara bärande och därmed avgörande för möjligheten att realisera den expansion och utveckling som ligger i konceptet ”Allaktivitetshus i Kvicksund”

Med detta brev vill vi:

1. Upprätta kontakt med boende i Kvicksund för att inleda en informations- och dialogprocess kring önskemål, ambitioner och synpunkter att utveckla idrottsplatsen.
  2. Tillsätta en utvecklingsgrupp med uppdrag att tillvarata och driva invånarnas och klubbens önskemål och efterfrågan. Utvecklingsgruppen ska vara lyhörda för åsikter och löpande informera Kvicksunds invånare och övriga intressenter om arbetets framfart. Dialog och information kommer att ske löpande via vår hemsida www.kvicksundssportklubb.se/ samt via möten arrangerade under projektets gång.

Vi söker nu Ert stöd med hjälp av denna namninsamling för att starta dialogen och projektet ” Multianläggning med allaktivitetshus i Kvicksund”.  (Extern länk)

Hälsningar Styrelsen i Kvicksunds Sportklubb

Kommentarer (9) -

como abrir un carro con una pelota de tenis
como abrir un carro con una pelota de tenis 2019-01-02 19:35:47

Wow Thanks for this blog post i find it hard to see beneficial specifics out there when it comes to this topic thank for the thread

tienda de tenis en houston
tienda de tenis en houston 2019-01-02 19:35:53

Wow Thanks for this piece of writing i find it hard to find good quality ideas out there when it comes to this blog posts thank for the write-up

raqueta tenis de mesa
raqueta tenis de mesa 2019-01-02 19:36:07

Wow Thanks for this publish i find it hard to find decent info out there when it comes to this subject matter thank for the content

ropa de tenis para niñas
ropa de tenis para niñas 2019-01-02 20:08:12

Wow Thanks for this thread i find it hard to track down awesome material out there when it comes to this blog posts thank for the write-up

tenis puma para mujer
tenis puma para mujer 2019-01-02 20:08:47

Wow Thanks for this posting i find it hard to stumble on great important information out there when it comes to this blog posts thank for the thread

red de tenis precio
red de tenis precio 2019-01-02 20:11:44

Wow Thanks for this posting i find it hard to track down excellent important info out there when it comes to this topic appreciate for the guide

view website
view website 2019-08-01 18:44:49

whoah this weblog is excellent i like reading your posts. Keep up the great paintings! You know, a lot of people are looking around for this information, you can aid them greatly.

Read Much more
Read Much more 2019-08-10 18:37:37

I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your web site?

i loved this
i loved this 2019-10-17 19:13:11

You can definitely see your expertise within the work you write. The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

Lägg till kommentar

biuquote