Team Sportia

Tillsammans med våra NYA samarbetspartners Team Sportia och Puma har vi tagit fram denna klubbprofil för att du ska få bästa möjliga service när du vill köpa KSK-produkter.

Beställningar till lag

KSK och Team Sportia är överens om att försöka göra samlade beställningar inom laget. Beställningar av material kan ske via mail (klubb.eskilstuna@teamsportia.se) men också direkt på plats i butiken. Beställningsunderlag hittar du på KSK:s hemsida och i butikens klubbavdelning. Behöver ni prova ut era kläder innan beställning kan ni göra det hos Team Sportia där en provkollektion finns lättillgängligt upphängd.

Individuella inköp

Självklart kan den enskilde medlemmen beställa kläder om inte övriga lagmedlemmar har något inköpsbehov. Beställningen skickar du till (klubb.eskilstuna@teamsportia.se) eller så du gör du din beställning direkt på plats på klubbavdelningen i butiken. Beställningsunderlag hittar du på KSK:s hemsida eller på Team Sportia.

Tryckinformation

Team Sportia trycker all önskad tryck på kläder i KSK:s klubbprofil. I särskilda fall har vi samarbetspartner som gör jobbet. Har laget egna sponsorer som ska tryckas på träningskläderna? Team Sportia erbjuder mycket förmånliga priser till era sponsorer och kan fakturera dem direkt om så önskas. Storlek, färg och placering av unikt spelartryck sköts av Team Sportia enligt KSK:s tryckprofil. Namn rygg 65:-, Siffra/Initialer 25:-

Leveranstid

Team Sportia kan leverera kläder med enkla tryck på några dagar, i större volymer inom 2 veckor så länge kläderna finns tillgängliga hos Puma. Om det ska vara sponsortryck på kläderna räknar vi leveranstiden från det datum då det sista korrekturet är godkänt. Kläder eller tillbehör som ej ska tryckas, skadematerial samt tillbehör finns att köpas på plats i butiken.

Team Sportia Tuna Park
Kontaktperson: Johan Hagman