Stadium

KSK kommer fortsätta med Hummel i ytterligare tre år, men klubben har skrivit ett avtal med Stadium i stället för Kanotcenter.

Det vi nu vädjar alla medlemmar att göra är att registrera ert Stadiumkort på KSK. Då får du som vanligt din egen bonus men vi i KSK får också 3% i bonus som vi kan använda året efter. Som sagt så förlorar ni själva ingenting utan det funkar på precis samma sätt som vanligt när ni handlar och säger ert personnummer. Har man inget kort på Stadium så är det helt gratis och går att skaffa på deras hemsida. Det hoppas vi naturligtvis att alla gör.

Vi får även bonus på de köp ni gör som inte har något med fotboll att göra, som exempelvis skidkläder.

Det kommer även komma en profil som alla ledare kan kolla på sen när det börjar bli dags att tänka på träningskläder m m.

Gör så här för att registrera ditt Stadium-kort på KSK:

1. Gå in på www.stadium.se.
  2. Logga in genom att klicka på den lilla "gubben" i övre högra hörnet på sidan. Är du inte medlem redan, klicka på "Registrera dig här". Är du redan medlem men aldrig varit inloggad på sidan, tryck på "Redan medlem i butik".
  3. Klicka på länken "Stöd din förening" (i mitten av den horisontella menyn).
  4. Under "Sök förening", ange Kvicksunds Sportklubb och följ instruktionerna. Det här tar max 2 min.

Ett jättestort tack på förhand hälsar vi i Kvicksunds SK!