Sponsorhuset

www.sponsorhuset.se har vi samlat över 200 kända nätbutiker. Varje köp genom Sponsorhuset ger pengar som du och din förening får dela på. Alltid riktiga pengar!

Sponsorhuset hjälper idag över 8.000 svenska föreningar och organisationer att tjäna pengar. Bland våra föreningar hittar du lag i Allsvenskan, Superettan, Elitserien och Hockeyallsvenskan tillsammans med de allra minsta idrotterna i de lägsta divisionerna. Här finns även skolklasser, scoutföreningar och hjälporganisationer.

Alla som behöver hjälp med sponsring är välkomna att gratis bli medlem hos oss.

När du som spelare, supporter, medlem eller förälder vill stötta din förening kan du genom Sponsorhuset handla hos över 200 nätbutiker som alla sponsrar din förening vid varje köp du gör. Här finns bl.a CDON, Bokus, Netonnet, Ellos, Svenska Spel, Inkclub, Lenson, nelly.com, Gymgrossisten, Euroflorist, Zalando, Lensway, Scandic Hotels och Hotels.com.

Förr såldes det kalendrar, bullar och lotter för att få in pengar till sin förening. Idag kan du handla på nätet och stödja din förening med köp du ändå tänkt att göra!

Så här fungerar Sponsorhuset:

1. Leta upp den butik du vill handla ifrån och tryck på butikens länk.
  2. Du länkas till butikens riktiga hemsida och gör köpet som vanligt (inget blir dyrare).
  3. Våra system håller koll på ditt köp och betalar ut pengarna till dig och din förening.

Måste jag gå via sponsorhuset.se varje gång jag vill att sponsorbidraget ska gå till min förening?

Ja, när du trycker på knappen "Besök butik" så skickas automatiskt information till företaget du går till om att du kommer från sponsorhuset.se. Därmed vet de även att pengar ska betalas ut. Om du har använt dig av programmet Handla Smart behöver du ej gå genom Sponsorhuset.