Kvicksundscupen

Varje år tidigt på våren arrangerar klubben Kvicksundscupen, en tvådagars fotbollsturnering för både flickor och pojkar med ca 100 lag i åldrar från 8 upp till 13 år. Som du kanske förstår krävs det en hel del arbete för att få ett sådant arrangemang att gå runt!

Cupsektionen står för all planering och administration och börjar sitt arbete någon gång under hösten året innan nästa års cup. Under cupdagarna behöver vi alla händer klubben kan uppbringa! Därför kommer du som fotbollsförälder att genom ditt barns lag tilldelas arbetsuppgifter att utföra.

Vanligen innebär det ett eller två arbetspass under helgen där du bland annat kan få hjälpa till med att sköta kiosk, städning, parkering mm. En närmare beskrivning om vad, hur och när finner du på arbetsuppgifter2.kvicksundscupen.se

Turneringen har ett väldigt gott rykte och många av lagen återkommer år efter år, till stor del tack vare det engagemang och den glädje ni föräldrar visar under era arbetspass.

Känner du att du vill bidra till cupsektionens arbete är du välkommen att höra av dig till Cupgeneralen eller Kansliet.