Arbetsgrupper

KSK:s verksamhet består av ett antal verksamhetsområden/sektioner. Inrättande av nya sektioner beslutas av styrelsen. För varje sektion väljs en eller flera sektionsföreträdare som ska övervaka och driva sektionens arbete. I varje sektion ska medlemmar från lagen delta.

För att få en ideell förening att fungera måste vi alla hjälpa till! Vill du att ditt barn, barnbarn, kusin, granne ska ha en inspirerande och rolig möjlighet till aktivitet? Vi tror att inte många svarar nej på den frågan... men för att få det att hända måste vi alla bidra med tid!

En förening står och faller med sina medlemmar; så enkelt är det. Kvicksunds sportklubb har ett antal olika arbetsgrupper där vi alltid välkomnar fler som är intresserade och villiga att hjälpa till. Även om du inte vill vara med i gruppens ledning så kanske du vill bidra på annat sätt? Du är varmt välkommen att höra av dig - vi behöver hjälp med många olika typer av uppgifter och har alltid plats för fler engagerade!